КОНСУЛЬТАЦІЯ  0995000600

До чого сняться живі та мертві разом?

До чого сняться живі та мертві разом?

Часто до нас уві сні приходять померлі родичі, знайомі чи друзі — чи варто цього боятися і до чого це все? Існує думка, що покійники сняться до зміни погоди, але нумо розбиратися...

 

Світ мертвих тісно пов'язаний зі світом живих і покійні приходять до нас уві сні не для того, щоб злякати або нашкодити. Найчастіше вони просто хочуть донести якусь інформацію — пораду або попередити про можливі неприємності в майбутньому.

 

Тут важливі деталі: був померлий агресивним, чи спокійним, розмовляв він уві сні з живими, чи просто споглядав.

 

Необхідно бути уважним до деталей і в жодному випадку не лякатися.

 

Не завжди покійник, що наснився є передвісником смерті чи хвороб

Небезпекою є побачити покійника уві сні на дев'ятий день після похорону, вступати із ним в конфлікт чи виясняти стосунки.

 

Якщо уві сні приходиться говорити з померлим — сон може трактуватися, як пошук розв'язання проблеми, або отримання поради.

 

Якщо померлий уві сні обіймає живого і хоче повести за собою, варто звернути увагу на своє здоров'я, можливий ризик виникнення тяжких хвороб та невдач у розв'язанні питань, які стосуються здоров'я.

 

Якщо наснилося, що уві сні покійний як живий і просить щось зробити, то необхідно допомогти виконати це прохання, інакше він продовжить турбувати.

 

Найчастіше розмови та зустрічі з померлими мають психологічний аспект, адже смерть справляє тяжке враження, яке може надалі трансформуватися в сон.