КОНСУЛЬТАЦІЯ  0995000600

До чого сняться покійні знайомі?

До чого сняться покійні знайомі?

Напевно в кожного з нас був випадок, коли наснилася вже померла людина. Ці сни можуть бути абсолютно різними. Це може бути близький родич, який помер нещодавно, або ж навпаки дуже давно, а може бути й просто знайомий — сусід по під'їзду, або колега з яким навіть не спілкувався.

 

І сам сон може бути різним. Як опівнічний хорор від якого з криком, спітнілий підскакуєш в ліжку, так і навпаки, дуже приємним. Коли ти сидиш в якомусь приємному місці й просто спілкуєшся, і тобі добре. При цьому уві сні розумієш, що спілкуєшся з покійником, але це видається абсолютно нормальним.

 

Так, таке траплялося з багатьма!

 

Якщо сни про померлих рідних цілком можна зрозуміти, то про ледь знайомих людей, з яким тебе нібито нічого важливого не пов'язувало — дивина та й годі!

Загальновідомий факт — наш мозок ніколи не спить.

Маловідомий факт — наші сни досі маловивчені.

Мозок людини 24/7 зчитує тонни інформації, що оточує, більшість її просто відправляє у “сховище”, не опрацьовуючи. Як раз цим пояснюється інтуїція, або так званий ефект “дежавю”. Сни можуть бути відображенням наших невирішених конфліктів, або незавершених справ.

 

Проходячи повз якусь буденну ситуацію, ми зчитали інфу, відправили її у сховище, а вночі — добрий день, покійника викликали?

 

В будь-якому випадку, якщо такі сни вас бентежать, з цим потрібно щось робити. Загальні поради: провітрювати приміщення перед сном, засинати виключно в темноті, за годину-дві до сну прибрати всі гаджети, слідкувати за кількістю води, що ви п'єте протягом дня (так-так, це теж важливо!).

 

У випадку, якщо ви є релігійною людиною — можна помолитися за душу покійного, або відвідати Храм та здійснити відповідні обряди.

 

Але, якщо сни про покійників кардинально знижують якість вашого життя, в таких випадках необхідно звернутись за допомогою до спеціалістів — психологів або психотерапевтів. В наш час подібні візити є абсолютною нормою, адже піклування про свій ментальний стан є трендом. Особливо це стосується людей з наявним травматичним досвідом у житті, бо ПТСР дуже рідко проходить сам по собі без наслідків.

 

Піклуйтеся про своє здоров'я та не беріть зайвого в голову!

Автор:

Аліна Юган